Datum publikace 14. 02. 2018 Komentáře 2 Sdílet článek

S tupou sekerou strom nepokácíte – používejte správné nástroje a podnikejte naplno

Author Seyfor, a. s. 2 minuty čtení 0
Náhledový obrázek

Proč manuálně přepisovat odpracované hodiny nebo z objednávek na e-shopu tvořit faktury? Propojte iDoklad s vhodným doplňkem a máte po starostech.

Všechny doplňky jsme pro vás vložili do přehledného Katalogu. V článku vám přinášíme výběr nejčastějších situací, kterým při podnikání čelíte. A přidáváme také řešení doplňkem.

Provozujete e-shop

Problém: Vypisujete manuálně všechny faktury k objednanému zboží, aby účetnictví bylo v pořádku.

Řešení: Propojení s oXyShopem. Žádná faktura za objednávku nebo řešení storna vám už neuteče.

oXyShopy v propojení s iDokladem zvládnou prodeje v B2B i B2C segmentech napříč obory. Podporují analytické nástroje, cizí měny i vyhledávače zboží.

oXyShopy v propojení s iDokladem zvládnou prodeje v B2B i B2C segmentech napříč obory. Podporují analytické nástroje, cizí měny i vyhledávače zboží.

Účtujete klientům odpracované hodiny

Problém: Evidujete si čas na jednotlivých zakázkách a na konci měsíce musíte počítat, kolik si máte vyfakturovat a za jaké projekty.

Řešení: Jakmile se pustíte do práce, zapněte časovač Toggl. Aplikace vám bude sledovat odpracovaný čas a snadno si nastavíte větší množství klientů i projektů. Na konci měsíce vykázaný čas překlopíte na fakturu iDokladu na pár kliknutí.

Fyzicky zasíláte faktury

Problém: Vytisknout, naobálkovat, přilepit známku a obrnit se trpělivostí kvůli frontám u přepážek na poště. Zasílat vytištěné faktury poštou je nápor na čas, finance i nervy.

Řešení: Zelená pošta pouze za cenu poštovného doručí vaše vydané faktury. Předáváte je elektronicky díky propojení s iDokladem. Zelená pošta doklady vytiskne, vloží do obálky a zajistí doručení adresátovi.

Zelená pošta zajistí snížení nákladů na nákup tonerů a úlevu od administrativní zátěže.

Zelená pošta zajistí snížení nákladů na nákup tonerů a úlevu od administrativní zátěže.

Fakturujete v terénu

Problém: Nemáte možnost vzít si s sebou do terénu počítač, na kterém běžně fakturujete. Na doklad si tak musí váš klient počkat – vystavíte ho, až když se dostanete k počítači.

Řešení: S mobilní aplikací iDokladu máte díky ukládání do cloudu přístup k vystavování faktur všude, kde chytíte Wi-Fi signál nebo mobilní data.

Potřebujete řešit EET offline

Problém: Nemůžete elektronicky evidovat tržby v místech, kde není internetové připojení.

Řešení: Bezplatná aplikace Profi Účtenka komunikuje s finanční správou a s EET si poradí i offline. Když ji propojíte s iDokladem, po připojení k internetu s ním synchronizuje, zálohuje všechny offline vystavené EET účtenky a zároveň je hromadně odešle na finanční správu.

Užitečných doplňků je v katalogu mnohem více a další přibývají. Přidat můžete i svůj vlastní.

Jaký doplněk by vám ještě více usnadnil práci? Dejte nám vědět v diskuzi pod článkem nebo na Facebooku.

Související články

Vyřešte daňové přiznání za rok 2021 pomocí iDokladu

09. 03. 2022 2 minuty čtení 3
Přečíst článek

Detailní návod zdarma, jak vyplnit daňové přiznání svépomocí [živé vysílání]

24. 02. 2022 2 minuty čtení 2
Přečíst článek