Datum publikace 01. 07. 2013 Sdílet článek

7 novinek v iDokladu – jsme přehlednější, intuitivnější a rychlejší

Author Seyfor, a. s. 2 minuty čtení 0
Náhledový obrázek

Ani o prázdninách neleníme a právě teď pro vás spouštíme aktualizovanou verzi iDokladu, která je zase o kousek přehlednější, intuitivnější a rychlejší – zkrátka zase o krok blíž vaším skutečným potřebám. Ostatně – přesvědčte se sami.

  1. Nový dashboard
    Přehlednější grafy s přepínáním účetních období, zobrazení celkových příjmů i uhrazených faktur a pozměněná grafika. Přesně to vás čeká po přihlášení při prvním setkání s iDokladem. Věříme, že se teď budete v iDokladu cítit zase o něco pohodlněji.

    Nový dashboard a grafy

    Malá ukázka dashboardu s novou podobou grafů

  2. Nová podoba menu
    Mírných změn se dočkalo i menu – tlačítko pro vytvoření nové faktury, kontaktu či položky v ceníku je nyní více po ruce (a také zde máme prostor pro další rozšiřování funkcí).
  3. Nové filtry na faktuře
    Přímo do seznamu faktur jsme přidali nejčastěji používané filtry, kterými si na jeden klik zobrazíte faktury po splatnosti, uhrazené i neuhrazené.
  4. Napojení na účetní systém Pohoda
    Používáte Pohodu? iDokladu se už nemusíte vzdávat – naopak, snadno ji se svým účetním systémem propojíte.
  5. Sumace záznamů ve fakturách
    Drobnost se složitým názvem, která šetří čas. V seznamu si zatrhnete libovolné faktury a funkcí sumář si zobrazíte součty částek jen za ně.
  6. Tisk seznamu faktur
    Potřebujete občas vytisknout přehled faktur? Teď stačí v seznamu zaškrtnout požadované faktury a funkcí tisk seznamu faktur si z nich snadno vyrobíte přehlednou tabulku.
  7. Práce s QR kódy (jen v CZ verzi)
    Nově v iDokladu vystavíte fakturu i s QR kódem, který může váš odběratel načíst svým chytrým telefonem a pomocí svého internetového bankovnictví ihned zaplatit – rychle, pohodlně a bez rizika překlepu.

To je z novinek prozatím vše. Chybí vám zde něco? Podělte se s námi o své postřehy, připomínky nebo nápady. Jako vždy jsme otevřeni vaší zpětné vazbě na Facebooku i  speciálním Twitter účtu vývojářů iDokladu.

Související články

Lepší přehled o podnikání v mobilní appce a další novinky

03. 04. 2024 2 minuty čtení 10
Přečíst článek

Připravujeme iDoklad na změny DPH: po Novém roce si zkontrolujte sazby

18. 12. 2023 1 minuta čtení 117
Přečíst článek