Datum publikace 28. 11. 2013 Sdílet článek

Další porce novinek v Nejlepším českém řešení

Author Seyfor, a. s. 1 minuta čtení 0
Náhledový obrázek

Určitě s tím občas také bojujete: někde si uložíte data, a pak je potřebujete přenést do jiného programu. Pokud je těch dat opravdu hodně, může být kopírování „kus po kuse“ opravdu nepříjemné. A proto jsme opět zapracovali na možnostech importu a do iDokladu si dnes už můžete načíst kontakty ze služby Google mail či z Outlooku.

Import adres z Google Docs a Outlooku

Import kontaktů najdete v menu Pomůcky:

Import_01CZ

Import je jednoduchý a v podstatě spočívá jen v exportování souboru s kontakty v dané aplikaci do CSV formátu a jeho následném načtení do iDokladu. Zvolte si svého e-mailového klienta a iDoklad vám zobrazí přesný návod, jak postupovat dál:

Import_02CZ

Po stisku tlačítka Importovat se kontakty načtou do iDokladu a můžete s nimi hned začít pracovat.

Menu na řádku také v Ceníku a Adresáři

Na Facebooku i na technické podpoře jste tak nadšeně hodnotili ovládání faktur přímo z řádku v seznamu, že jsme je doplnili i do Kontaktů a Ceníku. Ukázka je ze seznamu Kontaktů:

MenuCZ

Nejlepší české řešení

Závěrem bychom se s vámi chtěli podělit o velmi radostnou novinku: konečně máte „úředně potvrzeno“, že jste si pro fakturaci vybrali opravdu to nejlepší řešení. iDoklad totiž právě získal v dost silné konkurenci cenu za nejlepší české on-line řešení:

Cigler software_ITprodukt_2013 6

Nám nezbývá než dodat, že bez vašich připomínek a námětů, které se neustále snažíme do programu zapracovávat, bychom tak skvělé ocenění nikdy nezískali. Děkujeme!

Váš iDoklad team

Související články

Lepší přehled o podnikání v mobilní appce a další novinky

03. 04. 2024 2 minuty čtení 10
Přečíst článek

Připravujeme iDoklad na změny DPH: po Novém roce si zkontrolujte sazby

18. 12. 2023 1 minuta čtení 117
Přečíst článek