Datum publikace 13. 11. 2013 Komentáře 0 Sdílet článek

Novinky v ovládání aplikace

Author Seyfor, a. s. 1 minuta čtení 0
Náhledový obrázek

Na uživatelském rozhraní stojí a padá každá aplikace. Můžeme připravit sto nových funkcí, ale pokud je nenajdete, nebo pokud v reálném životě nepůjdou použít, jsou vám k ničemu. A proto dnešní porce novinek směřuje právě k pohodlnějšímu ovládání a vyšší přehlednosti služby iDoklad.Faktury můžete v seznamu ovládat přímo z řádku: na místě, kde máte kurzor, se vpravo dole zobrazují ikony funkcí, které můžete s dokladem pod kurzorem uskutečnit – kopírování, tisk, odeslání upomínky, vytvoření pravidelné faktury nebo smazání dokladu:

ZZ_Faktury_podmenu-5

 Původní lišta s funkcemi a možnost označit si pro danou operaci více dokladů zůstává tak, jak byla ve starší verzi.

Další novou funkcí ve fakturaci je menu Grafy. Jedná se o interaktivní dashboard, ve kterém si můžete nastavovat různé agregované pohledy na běžné i zálohové faktury. Grafy se podle vašich požadavků ihned překreslují:

faktury_grafy

 Ve spodní části najdete také detailní pohled na vaše nejlepší odběratele a dlužníky. Vidíte zde vždy tři nejlepší odběratele a nejhorší dlužníky. Když poklepete na název firmy, iDoklad zobrazí detail adresy s výpisem faktur vystavených danému partnerovi:

kolac_grafy

Opět můžete obsah grafu ovlivňovat pomocí přepínačů. Zbývá snad jen dodat, že možnost získat prokliknutím z grafu detailní pohled na danou firmu a výpis jejich jednotlivých dokladů se nám tak líbila, že jsme ji doplnili i na hlavní stránku s přehledem:

DashBoard-1 kopie

A to je pro tento týden vše.

Související články

Připravujeme iDoklad na změny DPH: po Novém roce si zkontrolujte sazby

18. 12. 2023 1 minuta čtení 116
Přečíst článek

Šablony dokladů i v mobilní aplikaci

27. 11. 2023 2 minuty čtení 3
Přečíst článek