Datum publikace 14. 12. 2017 Sdílet článek

Propojte iDoklad s dalšími službami a podnikejte efektivně

Author Seyfor, a. s. 3 minuty čtení 0
Náhledový obrázek

Víme, že podnikání vám ulehčují nejrůznější aplikace a softwary. Aby vám ještě více šetřily čas, umožňujeme jejich propojení s iDokladem. Přehled propojitelných služeb najdete v Katalogu doplňků.

hp-rozsireni

Zjednodušte si účetnictví, vypořádejte se s EET v terénu nebo efektivně evidujte práci

V Katalogu doplňků najdete přehledně uspořádané služby, které nyní spolupracují s iDokladem. A další přibývají.

Používáte vy nebo vaše účetní program Money S3, nebo máte větší firmu a využíváte Money S4 či S5? Není nic jednoduššího než je propojit s iDokladem a exportovat faktury i ceníkové položky a zpětně do iDokladu zase úhrady faktur nebo stav zásob.

Díky Profi Účtence se zase vypořádáte nástrahami EET i v terénu a navíc umožňuje finanční prodej podle kategorie DPH, nemusíte tak vytvářet ceníky jednotlivých položek. Komunikuje přímo s finanční správou, exportuje denní přehledy tržeb a má vlastní ceníky. Elektronicky eviduje tržby, i když zrovna nejste připojení k internetu. Díky propojení s iDokladem v ní zazálohujete všechny účtenky.

rozsireni

Karel Dytrych z týmu Freelo vysvětlil, jak jejich aplikace zkrotí chaos v projektech. Díky Freelu si práci nebudete muset nosit domů, vše zvládnete s čistou hlavou a usnadníte si i práci s externisty. Navíc fakturace je díky propojení s iDokladem otázka několika kliknutí. A to bez rizika, že některý projekt zapomenete vyfakturovat.

Účtujete odvedenou práci různým klientům a ztrácíte se v tom? Pomůže vám šikovná aplikace Toggl. Přihlásíte se, vyberete klienta, projekt a začnete měřit čas. Na pár kliknutí. Výsledkem je dokonalý přehled veškerého času stráveného nad všemi projekty – kdekoliv – stačí webový prohlížeč.

Zakázky a podúkoly pak snadno překlopíte do iDokladu a pár dalšími kliknutími odvedenou práci vyfakturujete.

Kompletní katalog si prohlédněte zde.

Chystáte nový e-shop? I to vám usnadníme

Vyberete si responzivní grafickou šablonu, upravíte design podle typu zboží, které prodáváte, nastavíte způsoby platby, dopravy a další podmínky. Pak už jen naplníte zbožím – a prodáváte. Tak jednoduché je založení e-shopu přes OxyShop. Žádné dohadování s grafikem nebo složité kódování, svůj e-shop můžete mít do 24 hodin.

Díky propojení s iDokladem vám pak už žádná faktura ani storno z e-shopu neutečou – získáte absolutní přehled nad veškerými transakcemi v e-shopu a nekonečné možnosti analytiky. A nezáleží na tom, jestli podnikáte v B2B nebo B2C, ani na oboru, stačí předplatné iDokladu s API (Oblíbený nebo Prémiový) a můžete začít.

Chybí vám v katalogu nějaká aplikace? Napište si o ní ve formuláři na webu katalogu.

Nebo chcete, aby v katalogu byla vaše služba? Zpřístupnili jsme API iDokladu, takže vy nebo vaši vývojáři se hned můžete pustit do napojení. Více informací najdete na našem devepolerském portále.  Pak už stačí jen vyplnit formulář včetně krátkého popisu služby a my se ozveme, jakmile požadavek zpracujeme.

Kompletní katalog si prohlédněte zde.

Související články

Lepší přehled o podnikání v mobilní appce a další novinky

03. 04. 2024 2 minuty čtení 10
Přečíst článek

Připravujeme iDoklad na změny DPH: po Novém roce si zkontrolujte sazby

18. 12. 2023 1 minuta čtení 117
Přečíst článek