Datum publikace 23. 03. 2020 Sdílet článek

Vyberte si z oblíbených EET řešení pro uživatele iDokladu

Author Seyfor, a. s. 4 minuty čtení 0
Náhledový obrázek

I když ještě nemáte autentizační údaje, můžete se začít připravovat na EET. Ukážeme vám, co snadno vyřídíte i z domova. Máte hned několik možností, jak zvládnout evidenci tržeb – vyberte si tu, která vám vyhovuje nejvíc.

V iDokladu vyřešíte EET dvěma způsoby:

  • buď můžete využít funkci Elektronická evidence tržeb přímo ve vašem iDokladu,
  • nebo iDoklad propojíte s pokladní aplikací Profi Účtenka.

Funkce Elektronická evidence tržeb se hodí, když prodáváte v kanceláři přes svůj počítač a nehrozí vám, že budete v místech mimo internet.

Podívejte se, jak funkce Elektronická evidence tržeb v iDokladu funguje >>

V Profi Účtence můžete pomocí malé tiskárny, případně i platebního terminálu, markovat i v terénu a mimo dosah internetu. Proto se na ni podíváme detailněji.

Profi Účtenka: varianta, pokud chcete prodávat i off-line

blank

Pokud chcete tisknout na účtenkové tiskárně nebo vyrážíte do terénu a chcete prodávat, i když zrovna nefunguje internet, evidujte v aplikaci Profi Účtenka. Ta je zadarmo a bez paušálu. Navíc ji snadno propojíte se svým iDokladem. Všechny tržby se tak v pořádku přenesou do iDokladu, kde se zároveň zálohují.

Nově můžete svým zákazníkům nabídnout také platby kartou. K Profi Účtence přidáte platební terminál SumUp, kde platíte jen běžný poplatek za transakce (žádný poplatek za pronájem) a koupíte ho za 999 Kč. Navíc ho zprovozníte během chvilky.

Profi Účtenku můžete používat:

  • na mobilu/tabletu s Androidem nebo iOS,
  • na tabletu/počítači s Windows 10,
  • nebo na pokladně se zabudovanou tiskárnou.

Zjistěte víc o Profi Účtence >>

1) Řešení pro pár tržeb denně: Profi Účtenka v mobilu s tiskárnou

blank

Ideální pokladní zařízení pro malé živnostníky je levné, přenosné a malé. Tyto požadavky splňuje mobil s aplikací Profi Účtenka, kterou propojíte s účtenkovou tiskárnou přes Bluetooth.

K Profi Účtence si pořiďte třeba tiskárnu RONGTA za 1990 Kč bez DPH. Díky protiskluzovým prvkům vám jen tak nevypadne z ruky. Hodí se pro iOS, Android i počítače s Windows. Vejde se akorát do kapsy, je odolná a má moderní vzhled, takže bude dobře vypadat i v kosmetickém nebo kadeřnickém studiu.

Pořiďte si tiskárnu RONGTA >>

Oblíbená tiskárna Cashino je trochu větší, ale pořád se vejde do kapsy. Součástí balení je ochranný kryt, díky kterému se jen tak nezničí v tašce, nebo když venku mrholí. Cashino stojí 2290 Kč bez DPH.

Pořiďte si tiskárnu Cashino >>

Podívejte se, jak se pracuje s mobilem s Profi Účtenkou a tiskárnou Cashino.

2) Řešení pro vyšší desítky tržeb denně: pokladna ProfiPAD Plus

blank

Pokud vydáte od 5 do 150 účtenek denně, občas vyrážíte do terénu a hledáte zařízení vše v jednom, využijete praktickou pokladnu se zabudovanou tiskárnou.

Oblíbená pokladna pro 3. a 4. vlnu EET ProfiPAD Plus má v sobě i předinstalovanou aplikaci Profi Účtenka, kam rovnou zadáte své údaje a nahrajete certifikát. ProfiPAD Plus je tak hned připravený na markování.

Dotyková pokladna se dobře drží v ruce, má velký a přehledný displej s tlačítky a rychle tiskne. K internetu ji připojíte přes Wi-Fi nebo SIM kartu s mobilními daty, kterou vložíte do ProfiPADu Plus.

ProfiPAD Plus stojí 5 775 Kč bez DPH.

Pořídit ProfiPAD Plus >>

Podívejte se, jak se pracuje s pokladnou ProfiPAD Plus.

Dotykové pokladny Dotykačka

Přenosná pokladna ideální na trhy i do obchodu – to je Dotykačka mobilní. Hodí se pro podnikatele ze 3. a 4. vlny, kteří hledají malé zařízení se zabudovanou tiskárnou. K internetu ji připojíte pomocí SIM karty s mobilními daty a i při intenzivním používání vám na jedno nabití vydrží celý den. Pokladnu máte zadarmo, pokud si předplatíte Dotykačka Snadno na 14 měsíců (4 914 Kč bez DPH). Akce platí do 30. dubna 2020.

 

Dotykačka univerzální se skládá z tabletu ve stojánku a účtenkové tiskárny. Software Dotykačka zvládne EET a má všechny důležité pokladní funkce. Kromě toho umí také evidenci zákazníků, zaměstnanců, dodavatelů i skladových zásob.

Pokladnu Dotykačka univerzální dostanete zadarmo, pokud si předplatíte software Dotykačka Naplno na 14 měsíců (7 434 Kč bez DPH) nebo Dotykačka Neomezeně na 14 měsíců (12 474 Kč bez DPH). Akce platí do 30. dubna 2020.

 

Dotykačka kompletní je ideální do náročných provozů, kde:

  • mají specifické požadavky na funkce pokladny
  • nebo potřebují odbavit stovky zákazníků denně.

Dotykačka Kompletní má 70 funkcí včetně evidence skladu, objednávek do kuchyně nebo rezervačního systému na ubytování. Pokladnu s tiskárnou získáte zdarma, pokud si předplatíte software Dotykačka Neomezeně na 14 měsíců (12 474 Kč bez DPH). Akce platí do 30. dubna 2020.

 
Pořiďte si Dotykačku >>

Související články

Vyřešte daňové přiznání za rok 2021 pomocí iDokladu

09. 03. 2022 2 minuty čtení 3
Přečíst článek

Detailní návod zdarma, jak vyplnit daňové přiznání svépomocí [živé vysílání]

24. 02. 2022 2 minuty čtení 2
Přečíst článek